HOLLAAAAND!

Herre gud! åk till Holland på karneval det är ju helt otroligt vad människor vågar bjuda på sig själva
När vi landade på flygplatsen möttes vi av Laura och tre av hennes kompisar, utklädda. "skynda er ni måste hem och byta om karnevalen e i full gång (klockan var runt tolv vi skulle hinna ut tidigast ett?) "
I tre dagar blev det så, blandat med belgiska våfflor, hembesök för att smakar holländsk mat, och shopping av kläder och flugel (stavade jag rätt..?)
Nu blir det en äcklig helg med mestadels plugg, ska lägga in bilderna imorrn, kanske här

natts

oj shit jag glömde!

det var en jewterulig grej som hände i tisdags. Vi spelade på min gamla skola och vaktmästaren skulle låsa upp matsalen till mig och en lärare så vi kunde bära bord. Tro inte att vaktmästaren var en kille som under min dagisjobbningstid flörtade järnet. Det roliga var att jag innan trodde det var lillkillens pappa, sen fick jag då veta att det var hans bror som kom och lämnade gummistövlar och annat shit mitt på dan till honom... then I came suspicious..
aja nog om det, finns inget mer att säga om det, var bara kul att se honom DÄR på alla ställen.

Imorrn åker jag med Carro till Holland tills fredag, WOHO!

tjena careface!

idag hade vi bobby i skolan! det gick bra för mig och denice och jag fick komplimanger för stämmorna jag lade, då blidde man glad :] skönt att veckan snart är över dock, alltid lika skönt ...
Imorrn börjar vi 7, så jag och chrill ska ta 06.20-bussen! någon som vill byta?:D
på kvällen är det party party för nicole och oskar!
må så gott

Och nu börjar en ny vecka

Helgen though vart rackarns lyckan tyckte jag! Fredagsfesten på MUF var som en jävla fruktsallad med alla möjliga skumma saker i. Å jag fick sova hos Anna på den bästa extrasängen jag nånsin haft! Lördag spenderades med Carro och vi köpte lite busigheter till Laura. Sen fikade vi med Gustav och Petter. På kvällen gick jag ut med Julia efter att ha förat med henne och Love. Många bekanta ansikten träffade vi på också, oväntade ansikten. Idag har jag stått från 09.00-14.00 och slavat (nästintill) i ett kök. Wie, oehört trött. Fick sluta helgen dock med att Gustav kom hit och teade.

Bonne nuit

Cp-sl!

Kul att komma förstent på ett prov bara för att man stått en halvtimme och väntat på pendeln. "pendeltåget mot kungsängen med ordinarie avgångstid 09:31 är inställt på grund av vagnfel. Vi hänvisar alla resenärer till nästa tåg med avgångstiden 09:46 samt buss." In my as! det går ju ingen jävla buss -.-
så det var min morgon, själva provet gick dock bra, och efteråt gymmade jag med mina fina pojkar i klassen :]

Jag saknar dig också Denice, tack för smset! Tyvärr måste jag meddela att det hänt en dum grej med esten, snacka med nån i klassen om'et.. För ja ska ut på moderatfest! (nej jag är inte moderat jag är festsugen) Och imorrn ska jag till stan med Carro och hitta grejer som e bra att ha när man hälsar på Holland och Laura :] Dessutom ska jag hitta vita kläder :|

Pössisar

omg!

idag var bara bästaste dan!
-jag vann på min "ö" på att ta pasta!
-jag jobbade = caaash
-jag klantade inte till mig på dansen utan var jättedutti
-denice är inne på msn
-jag har hittat sida som gör att jag kmr leva några extra år utan problem

http://jellybelly.se/

That's all folks

jag fick jelly bellys och pepparkakastrosor av hanna:D

å dom där jelly bellysarna e nästintill slut :$
åt pannkakor med nicole, niklas och chrill och visst, jag kanske e skum som har kanel i smeten, men chrill gick loss på vaniljsockret i grädden. Aaaldrig hört om innan, men gott var det. sen tog han min och niklas pannkaka som vi skulle bråka om :/
I morse gymmade jag och mackan, så duttia vi va :D ( nu fick jag en jelly belly som smakade banan, urk!) efter pannkakandet ikväll så gick jag till hanna och fick då julklapp/ 18års-present, plus bullar och kaffe. MUMS!
nu e kl 22:22 och jag orkar inte skriva mer. ba bay

hei hei

Orka prata om varför jag vill börja skriva, vi rivstartar!
Denice ska vara borta en hel vecka i solen och lämna mig i det råa och bittra landet Sverige. Jag kommer sakna dig grymt så tänk på mig när du sveper drinkar, steker, och gör att förutom att tänka på läxor.
Imorrn blir det pannkaksparty á la cinamon, och jag har lärt mig grädda tre pannkakor på samma gång, mohaha :D
ba bay


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0