sometimes you can't make it, on you own

den låten är ju så galet bra! men känns som att det är A och D igenom hela låten, elr så är jag bara döv för andra ackord ^^
helgen har varit skitnajs. övningskört massa, fikat ännu mer. Önskar bara att solen kunde komma. Visst är det skönt med plusgrader, men utan solen så är det ju fan som höst!
Gick promenad med sofie ikväll, knasunge. Man ska nog också ta en patetisk serie och diskutera om på denna blogg, elr inte. Vi får ses på lovet vännen <3
Teet har redan blivit kallt, sitter och kollar tradera och glömmer helt bort allt annat. Shape up Katti! du har ändå inte råd att buda på allt!!


:]

botten är nådd

Jag förstår dig verkligen inte, inte någonstans! Vad har jag missat? Vad i helvete är det som jag har missat så grovt att vi har sett två helt olika personer av en och samma? Är min version fel?
En sak vet jag säkert. Den något fina versionen som hade vuxit fram av dig vill jag bara förstränga. Du har inte bara manipulerat mig, du har även utnyttjat min godtrogenhet.
Du har förbrukat min kärlek. Det enda som finns kvar är de små droppar av villkorslös kärlek som inte kan ta slut. Men tro mig. Dom ligger längst ned på botten, du når inte. Inte tillräckligt. Den nuvarande situationen innehåller inga förlåt, inga.

Nu ere najs

jag har hittat sån där musik på spotify som man dansar hype till! överlycklig!!!
The Humpty Dance is the shiiiat

sova, upp tidigt. usch


WOho!

igår var jag hos frissan, skittrevlig tjej som tydligen gått i samma skola som jag
idag har jag förstått kemin som läraren skrev på tavlan, jag har inte förstått poängen med biologiuppgiften. som nicole säger: det löser sig!


RSS 2.0